EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Britax Max-Way BS, Storm Grey

Tuotenumero:0253021-1701
229,00
Osamaksu 10,00 € / kk

Tuotekuvaus

Britax Max-Way "Black Series", nyt mustalla rungolla!

Turvaistuin Britax Max-Way kiinnitetään auton omilla turvavöillä ja alakiinnityshihnoilla. Soveltuu noin 1-vuotiaasta lähtien (9-25 kg). Istuma-asennon kulma ja pääntuki sekä turvavyöt säädetään yhdellä kädellä. Pääntuen ja turvavöiden säätäminen lapsen pituuden mukaiseksi onnistuu kätevästi istuimen takaa, ilman lapsen vöiden irrotusta. Britax Max-Way on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun takaistuimella on kolme matkustajaa, sillä Max-Wayn voi sijoittaa selkä menosuuntaan keskipaikalle, jossa on joko 2- tai 3-pistevyö. Max-Way on kapeampi pohjastaan, joka asettuu auton penkkiä vasten, ja korkeat sivutuet asettuvat ylemmäs niin, että vieressä istuville jää sopivasti tilaa. Istuin saa käytännöllisyydestään lisäpisteitä, sillä sen kankaat voi irrottaa pesuun ilman, että lapsen turvavöitä tarvitsisi irrottaa ja pujottaa takaisin paikalleen!

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Asennussuunta:Selkä menosuuntaan
Ikäsuositus:9kk-6vuotta
Istuinasentojen lukumäärä:3
Kiinnitystapa:Vyökiinnitys
Painoryhmä selkä menosuuntaan:9-25 kg
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Tukijalka sisältyy:Kyllä
Tuotteen mitat:64 x 45 x 64 cm
Tuotteen paino:7kg