EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Britax Evolva 123 SL Sict, Storm Grey

Tuotenumero:025461-1701
199,00
Osamaksu 9,00 € / kk

Tuotekuvaus

Isofix-turvaistuin, jossa matkustetaan kasvot menosuuntaan 5-pistevaljaissa 9-18 kg. Britax Evolva 123 SL Sict toimii myös turvavyöistuimena, jossa 18-36 kg lapsi istuu auton turvavyössä, kuten isommatkin matkustajat, mutta istuin ohjaa vyön oikealle korkeudelle ja antaa edelleen parhaan SICT-sivutörmäyssuojan. Kilorajat ovat hyväksyntöjen testirajoja, ja käytännössä lapsi istuu turvallisimmin valjaissa noin 3-4-vuotiaaksi, sillä valjaat ja Britaxin leveät vyöpehmusteet pitävät vartalon tukevasti kiinni penkissä. Etenkin olkapäiden ja ylävartalon paikoillaan pysyminen päivittäisessä matkustuksessa, sekä maltillinen joustava liike törmäystilanteessa ovat ehdottoman tärkeitä turvallisuustekijöitä. Myöhemmin, kun lapsi on kasvanut ja niska kehittynyt, lapsi matkustaa auton turvavyötä käyttäen, ilman valjaita, samassa istuimessa jopa 12-vuotiaaksi. Valjaiden ja pääntuen korkeutta säädetään kasvun mukaan ja hartioille tulee tilaa automaattisesti sitä mukaa, kun pääntuki nousee. Isofix-kiinnityksen ansiosta Evolva on kiinnitettynä autoon myös silloin, kun siinä ei ole matkustajaa eikä näin ollen auton turvavyötä. Uudistetun Evolva 123:n verhoilukangas on konepestävä, ja sen saa pesuun ilman, että irrottaa istuimen valjaita. Tämä ominaisuus todellakin helpottaa istuimen ja auton raikkaana pitämistä!

Uudistettu Evolva 123 kiinnitetään joko Isofix-kiinnikkeillä ja auton 3-pistevyöllä tai pelkästään 3-pistevyöllä, jolloin se sopii myös vanhempiin autoihin. Siksi, sekä keveytensä ansiosta, se on hyvä vaihtoehto, kun istuinta pitää vaihtaa usein autosta toiseen. Jatkuva autosta toiseen vaihtaminen lisää kuitenkin väärinasennuksen riskiä, joten siinä tilanteessa kannattaa harkita oman istuimen hankkimista jokaiseen autoon, jossa lapsi matkustaa säännöllisesti.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Ikäsuositus:9 kk - 12 v
Kiinnitystapa:Isofix
Painoryhmä kasvot menosuuntaan:9-36 kg
Tuotteen mitat:61-86x51x48 cm
Tuotteen paino:8,6kg