EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Britax Dualfix M I-Size Turvaistuin - Fossil Grey

Tuotenumero:025252-2103
599,00
Osamaksu 20,00 € / kk
Pre Order

Tuotekuvaus

Britax Dualfix M i-Size on turvaistuin, jonka voi asentaa joko selkä tai kasvot menosuuntaan. Se soveltuu käytettäväksi selkä menosuuntaan kun lapsi on 61-105cm pitkä, ja kasvot menosuuntaan kun lapsi on 76-105 cm.

Jotta jokapäiväinen autoilu olisi mahdollisimman mukavaa sekä vaivatonta, kääntyy Britax Dualfix M i-Size 360 astetta jalustassaan. Voit kääntää turvaistuimen aina sivusuunnassa auton ovea kohti, niin että lapsen asettaminen istuimeen ja sieltä pois käy mukavasti.

Britax Dualfix M i-Size on hyväksytty uusimman i-Size - turvaistuinstandardin mukaan. Se tarjoaa integroidun SICT-sivutörmäyssuojan sekä Römerin Pivot Link-järjestelmän, jotka pitävät huolen siitä että lapsesi on suojattu parhaalla mahdollisella tavalla.

Ennakkotilaa tuote

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Asennussuunta:Kasvot menosuuntaan,Selkä menosuuntaan
Kiinnitystapa:Isofix
Lapsen pituus:61-105cm
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Tukijalka sisältyy:Kyllä
Tuotteen mitat:48x44x74 cm
Tuotteen paino:15 kg
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size