EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Britax Dualfix 2 R, Cosmos Black

Tuotenumero:025255-1601
349,00
Osamaksu 13,00 € / kk

Tuotekuvaus

Joustava Dualfix 2R on turvaistuin, jota voi käyttää niin selkä kuin kasvot menosuuntaankin. Istuin kääntyy jalustassaan 360 astetta, joten suunnan vaihtaminen käy näppärästi. Dualfix 2R-istuimen voi myös kätevästi kääntää sivuttain auton ovea kohti, jotta lapsen asettaminen istuimeen käy helposti.

Britax Dualfix 2R on hyväksytty käytettäväksi selkä menosuuntaan 0-18 kg, sekä kasvot menosuuntaan 9-18 kg. Turvaistuin kiinnitetään autoon helposti Isofix-kiinnikkeiden avulla. Leveät sivusuojat huolehtivat lapsen turvallisuudesta, ja mukavuuden takaa säätö, jolla istuimen saa kallistettua lepoasentoon.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Asennussuunta:Kasvot menosuuntaan,Selkä menosuuntaan
Kiinnitystapa:Isofix
Painoryhmä kasvot menosuuntaan:9-18 kg
Painoryhmä selkä menosuuntaan:0-18 kg
Sisältyvät varusteet:Vyönpehmusteet
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Tuotteen mitat:53x45x70cm
Tuotteen paino:14kg
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.04