EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

BeSafe Izi Twist B I-Size

Tuotenumero:018682-
729,00
Osamaksu 24,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

BeSafe Twist B i-Size on selkä menosuuntaan, ISOFIX-kiinnitteinen turvaistuin, jota voi käyttää vastasyntyneestä aina 105 cm asti.

Baby Shell™ ja Newborn Hugger™ -vauvatukien avulla turvaistuinta voi käyttää jo 40 cm pienokaisesta alkaen, ja jotka voi poistaa lapsen kasvaessa.

Twist-turvaistuin kääntyy sivusuunnassa, jolloin lapsen asettaminen istuimeen ja turvavaljaiden kiristys on todella helppoa. Magneettiset turvavaljaiden pidikkeet helpottavat ja nopeuttavat tätä operaatiota entisestään.

Lapsen mukavuutta lisäävät 4 eri asteista kallistusasentoa, joita voi säätää silloinkin kun lapsi on jo istuimessa; 10 eri säätöä niskatuelle, jota voi nostaa lapsen kasvun mukana; ja erityisen hyvä tuki selälle, kuten saksalainen järjestö AGR on sertifioinut.

Ominaisuudet:

- Istuimen saa käännettyä sivuttain auton ovea päin, jolloin lapsen laittaminen turvaistuimeen helpottuu

- Jo vastasyntyneestä asti (40 cm) Baby Shell™ tuen ja Newborn Hugger™ tyynyn avulla (mukana pakkauksessa)

- Baby Shell™ tuki luo hyvän asennon vauvalle, jossa on niin mukavaa kuin turvallista matkustaa

- Lisäsuojaa Dynamic Force Absorber™ sivutörmäyssuojien kanssa

- Magneettiset turvavaljaiden pidikkeet turvaistuimen sivuissa

- Kallistussäätö, jopa lapsen jo istuessa turvaistuimessa

- Selkänojassa ilmanvaihto

- Pääntuki ja turvavyöt säädettävissä yhdellä käden liikkeellä

- Sertifioitu erityisen selkä ystävälliseksi (AGR)

- Sisäänrakennettu SIP -sivutörmäyssuoja turvaistuimen kuoressa sekä erillinen sivutörmäyssuoja SIP+, mikä voidaan asentaa kummalle puolelle istuinta tahansa

- Turvaistuin läpäisi Plus Testin

- Värivaihtoehdot: Fresh Black Cab tai Metallic Melange

- Selkä menosuuntaan

Turvaistuin kiinnitetään ISOFIX-kiinnikkeillä. Asennus on helppoa valo- ja äänimerkkien avustamana. BeSafe on kehittänyt täysin uuden pohjarakenteen tähän istuimeen, joka sallii jalustan asentamisen autossa vaakasuunnassa aina samaan asentoon, riippumatta auton istuimen kaltevuudesta. Tämä on täydellinen erityisesti silloin kun autossa on erityisen kaltevat istuimet, ja lapsen pää saattaisi muuten kallistua eteenpäin kun hän istuu selkä menosuuntaan.

Hyväksytty UN R129 (i-Size) standardin mukaan 40-105 cm.

Baby Shell™ - vauvatuen kanssa: 40-87 cm

Ilman vauvatukea: 61-105 cm

Lapsen maksimipaino: 18 kg

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BeSafe

Tavaramerkki

BeSafe - turvallista mukavuutta jo yli 50 vuoden kokemuksellaBeSafe tunnettiin ennen HTS-nimellä ja valmistajalla on jo yli 50 vuoden kokemus auton turvaistuinten valmistuksesta pohjolan oloihin - Pohjolasta.BeSafe on tunnistanut jo hyvissä ajoin pohjolan erilaisen liikennekulttuurin, riskit ja liikennekäyttäytymisen, mistä johtuen he ovat korostaneet turvaistuimissaan mahdollisimman pitkään tapahtuvaa selkä menosuuntaan matkustamista. Norjalainen BeSafe on myös tarjonnut jo pidemmän aikaa kaikkiin istuinluokkiin huipputurvallisuutta helppo- ja varmakiinnitteisillä Isofix-istuimillaan.2015 loppuvuodesta BeSafe on tuonut markkinoille myös odotetun i-Size standardin mukaisen tuoteperheen. Uudet monipuoliset i-Size istuimet pitävät BeSafe:n edelleen loistavana ja nykyaikaisena vaihtoehtona pienokaisen turvaistuimen valmistajaksi.