EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin BeSafe Izi PLUS X1

Tuotenumero:01855-
Alkaen489,00 €391,20
Osamaksu 14,00 € / kk
Säästä 97,80 €
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

BeSafe iZi Plus X1-turvaistuimessa lapsi matkustaa pidempään selkä menosuuntaan. Turvaistuin on ECE R44-04 hyväksytty, ja suojaa lastasi selkä menosuuntaan 0-25 kg, eli noin 6 kuukaudesta alkaen ja jopa viiteen ikävuoteen saakka. iZi Plus X1 tarjoaa parempaa turvallisuutta, ja reilummat tilat lapsellesi. iZi Plus X1 on Plus-testattu ja hyväksytty. Plus testin vaatimukset ovat niin tiukat, että kasvot menosuuntaan asennettavat istuimet eivät pysty niitä läpäisemään.

BeSafe iZi Plus X1-turvaistuimessa matkustaminen on miellyttävää säädettävän istuinkulman ansiosta (3 eri asentoa). Pääntuen korkeutta voidaan nostaa lapsen kasvaessa, ja tukityyny poistaa, jolloin lapselle on entistä enemmän tilaa istuimessa. Istuimen etutukirauta tarjoaa helpomman asennuksen, ja lisää samalla istuimen turvallisuutta. iZi Plus X1 asennetaan auton 3-pisteturvavöiden, sekä istuimen mukana tulevien etu- ja takatukiruatojen avulla. Vyökiinnitys mahdollistaa pidemmän matkustusajan selkä menosuuntaan, sillä istuin on hyväksytty 25kg:n painoon asti.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BeSafe
Asennussuunta:Selkä menosuuntaan
Ikäsuositus:6 kk - 4 v
Kiinnitystapa:Vyökiinnitys
Painoryhmä selkä menosuuntaan:0-25 kg
Sisältyvät varusteet:Tukityyny/pehmuste,Vyönpehmusteet
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Tukijalka sisältyy:Kyllä
Tuotteen alkuperämaa:Norja
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.04,Plus-testi

Videot

Tavaramerkki

BeSafe - turvallista mukavuutta jo yli 50 vuoden kokemuksellaBeSafe tunnettiin ennen HTS-nimellä ja valmistajalla on jo yli 50 vuoden kokemus auton turvaistuinten valmistuksesta pohjolan oloihin - Pohjolasta.BeSafe on tunnistanut jo hyvissä ajoin pohjolan erilaisen liikennekulttuurin, riskit ja liikennekäyttäytymisen, mistä johtuen he ovat korostaneet turvaistuimissaan mahdollisimman pitkään tapahtuvaa selkä menosuuntaan matkustamista. Norjalainen BeSafe on myös tarjonnut jo pidemmän aikaa kaikkiin istuinluokkiin huipputurvallisuutta helppo- ja varmakiinnitteisillä Isofix-istuimillaan.2015 loppuvuodesta BeSafe on tuonut markkinoille myös odotetun i-Size standardin mukaisen tuoteperheen. Uudet monipuoliset i-Size istuimet pitävät BeSafe:n edelleen loistavana ja nykyaikaisena vaihtoehtona pienokaisen turvaistuimen valmistajaksi.