EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin BeSafe Izi Kid I-Size X2

Tuotenumero:0186501-
599,00
Osamaksu 20,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Testivoittaja! BeSafe iZi Kid X2 i-Size on selkä menosuuntaan asennettava, turvallisuudesta parhaan arvosanan saanut turvaistuin 1-4-vuotiaalle lapselle. Uutena ominaisuutena tässä istuimessa on edeltäjäänsä nähden integroitu tukijalka, säädettävät ISOFIX-kiinnikkeet sekä SIP-sivutörmäyssuoja. Säädettävien ISOFIX-kiinnikkeiden ansiosta voit säätää lapsen jalkatilaa autossa, mahdollistaen selkä menosuuntaan matkustamisen jopa neljävuotiaaksi saakka.

iZi Kid X2 i-Size - turvaistuimessa on uusi SIP+ sivutörmäyssuoja, joka varmistaa parhaan mahdollisen suojan lapselle sivutörämyksen varalta. BeSafe iZi Kid X2 on hyväksytty uusimpien turvallisuustandardien UN r129 (i-Size) mukaan, ja lisäksi se on niittänyt menestystä riippumattomien testilaitosten testeissä. BeSafe iZi Kid X2 i-Size onkin saanut Plus-testi hyväksynnän, sekä parhaan arvosanan ADACin kuluttajatestissä.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BeSafe
Asennussuunta:Selkä menosuuntaan
Ikäsuositus:6 kk - 4 v
Kiinnitystapa:Isofix
Lapsen pituus:61-105cm
Painoryhmä selkä menosuuntaan:0-18 kg
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size

Tavaramerkki

BeSafe - turvallista mukavuutta jo yli 50 vuoden kokemuksellaBeSafe tunnettiin ennen HTS-nimellä ja valmistajalla on jo yli 50 vuoden kokemus auton turvaistuinten valmistuksesta pohjolan oloihin - Pohjolasta.BeSafe on tunnistanut jo hyvissä ajoin pohjolan erilaisen liikennekulttuurin, riskit ja liikennekäyttäytymisen, mistä johtuen he ovat korostaneet turvaistuimissaan mahdollisimman pitkään tapahtuvaa selkä menosuuntaan matkustamista. Norjalainen BeSafe on myös tarjonnut jo pidemmän aikaa kaikkiin istuinluokkiin huipputurvallisuutta helppo- ja varmakiinnitteisillä Isofix-istuimillaan.2015 loppuvuodesta BeSafe on tuonut markkinoille myös odotetun i-Size standardin mukaisen tuoteperheen. Uudet monipuoliset i-Size istuimet pitävät BeSafe:n edelleen loistavana ja nykyaikaisena vaihtoehtona pienokaisen turvaistuimen valmistajaksi.