EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin BeSafe Izi Combi X4 ISOFIX

Tuotenumero:018611-
569,00
Osamaksu 19,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Ainutlaatuisilla säätömahdollisuuksilla varustettu uusittu versio huippusuositusta iZi Combi Isofix-turvaistuimesta. Tämän istuimen Isofix-kiinnikkeet ovat pituussuunnassa säädettävissä, mikä mahdollistaa jalkatilan kasvattamisen lapselle hänen kasvaessaan.

Be Safe iZi Combi Isofix X4 turvaistuin on helppo asentaa autoon: napsauta Isofix-kiinnikkeet autoon kiinni, käännä istuimen taakse integroitu tukijalka alas sekä kiristä etutukirauta. Nopea, helppo ja turvallinen asennus vain muutamassa sekunnissa! Turvaistuin soveltuu käytettäväksi selkä menosuuntaan uuden jalkatilan lisäysmahdollisuuden vuoksi entistä pidempään.

Istuimessa on mukana lisäpehmuste pienelle lapselle, joka voidaan poistaa kun tarvitaan lisää tilaa istuimessa matkustavalle lapselle. Turvaistuimen kallistusmahdollisuus useaan eri asentoon tarjoaa aina miellyttävän asennon lapselle nukkumiseen autossa.

Kun lapsi kasvaa, voi BeSafe iZi Combi X4:n kääntää kasvot menosuuntaan. Silloin istuin kiinnitetään auton 3-pisteturvavyöllä.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BeSafe
Asennussuunta:Kasvot menosuuntaan,Selkä menosuuntaan
Istuinasentojen lukumäärä:4
Kiinnitystapa:Isofix,Vyökiinnitys
Painoryhmä kasvot menosuuntaan:9-18 kg
Painoryhmä selkä menosuuntaan:0-18 kg
Sisältyvät varusteet:Tukityyny/pehmuste,Vyönpehmusteet
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Tukijalka sisältyy:Kyllä
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.04

Tavaramerkki

BeSafe - turvallista mukavuutta jo yli 50 vuoden kokemuksellaBeSafe tunnettiin ennen HTS-nimellä ja valmistajalla on jo yli 50 vuoden kokemus auton turvaistuinten valmistuksesta pohjolan oloihin - Pohjolasta.BeSafe on tunnistanut jo hyvissä ajoin pohjolan erilaisen liikennekulttuurin, riskit ja liikennekäyttäytymisen, mistä johtuen he ovat korostaneet turvaistuimissaan mahdollisimman pitkään tapahtuvaa selkä menosuuntaan matkustamista. Norjalainen BeSafe on myös tarjonnut jo pidemmän aikaa kaikkiin istuinluokkiin huipputurvallisuutta helppo- ja varmakiinnitteisillä Isofix-istuimillaan.2015 loppuvuodesta BeSafe on tuonut markkinoille myös odotetun i-Size standardin mukaisen tuoteperheen. Uudet monipuoliset i-Size istuimet pitävät BeSafe:n edelleen loistavana ja nykyaikaisena vaihtoehtona pienokaisen turvaistuimen valmistajaksi.