EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Axkid ONE 2, 61-125cm, Tar Black

Tuotenumero:01325111-20016
799,00
Osamaksu 26,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Axkid ONE 2, 61–125 cm on selkä menosuuntaan asennettava i-Size turvaistuin, jossa yhdistyy keveys, valtava jalkatila, helppo ja käytännöllinen käyttö, sekä tiukat turvastandardit.

Axkid ONE 2 on ainut selkä menosuuntaan asennettava ISOFIX-kiinnitteinen turvaistuin, jolla on i-Size hyväksyntä 7-vuotiaaksi saakka (61–125 cm / 23 kg). ISOFIX-kiinnikkeiden avulla, voit helposti ja varmasti asentaa turvaistuimen vain 30 sekunnissa. Klikkaa ISOFIX-kiinnikkeet kiinni, avaa tukijalka alas lattiaan, ja vapauta rebound bar-tuki, ja olette valmiita matkaan.

Selkämenosuuntaan asennettava ISOFIX turvaistuin on hyväksytty 0-7v lapselle tai max. 125cm / 23kg. Tämä tarkoittaa, että lapsesi voi matkustaa selkämenosuuntaa samassa turvaistuimessa pidempään kuin yleensä. Selkämenosuuntaan matkustaminen on 5 kertaa turvallisempaa lapsille 6-7 vuotiaaksi saakka. Axkid ONE 2 painaa vain 10 kg, jotta istuinta on helppo käsitellä. Tämän kevyen painon ansiosta, istuimelle on hyväksytty painorajaksi 23 kg.

ONE 2-turvaistuin on kehitetty erittäin mukavaksi kasvaville lapsille. Liukuva säätöteknologia antaa mahdollisuuden säätää istuinta 30 cm edestakaisin, helposti vain yhdellä kädellä. Tämä dynaaminen jalkatilan säätö varmistaa, että sopiva jalkatila löytyy aina ja pitkätkin lapset istuvat erittäin mukavasti. Advanced Sleep Well System-teknologian avulla istuinta voi kallistaa 42 asteeseen asti, jotta lapsesi voi ottaa päikkärit mukavassa asennossa. Tuuletusaukot pitävät lapsesi mukavassa lämpötilassa myös kesän kuumina päivinä. Vanhemmille lapsille turvarunko tarjoaa sopivat käsituet, kun he kipuavat itse turvaistuimeen ja siitä pois.

Lapsen turvallisuudesta on huolehtimassa alumiini- ja karkaistu teräsrunko, mikä toimii kuin suojaava kotelo. Turvaistuin on rakennettu iskuja vaimentavista materiaaleista minimoidakseen törmäysvoimia kolarin sattuessa. Turvaistuimessa on myös sivutörmäyssuoja, mikä antaa suojaa sivutörmäyksissä.

Ominaisuudet:

• Selkä menosuuntaan jopa 7-vuotiaaksi saakka

• Kevyt paino: alle 10 kg

• Paljon jalkatilaa

• Mukavaa selkämenosuuntaan matkustamista lapsille 125 cm pituuteen asti

• Liukuvan säätöteknologian avulla säädät jalkatilaa ja istuinta 30 cm edestakaisin, vain yhdellä kädellä

• Helpot ohjeistukset ja merkinnät miten istuinta kuuluu säätää lapsesi kasvaessa

• 5-pistevaljaat

• 12 pääntuen asentoa

• Advanced Sleep Well System: Kallistus jopa 42-asteeseen

• Tuuletusaukot kierrättävät ilmaa tehokkaasti

• Turvarunko toimii myös käsitukina isommille lapsille

• Nopea ja turvallinen 30sek asennus

• Helppo 6-vaiheinen asennus sekä väri- ja äänimerkit asennuksen apuna

• Automaattinen rebound bar, jossa sisäänrakennettu äänimerkki oikein asennuksen merkkinä

• Läpäisi Plus-testin

• Hyväksytty standardin R-129 (i-Size) mukaan

• ISOFIX asennus

• Hyväksytty ikäraja: 0–7 vuotta

• Hyväksytty painoraja: 23 kg asti

• Hyväksytty pituusraja: 61–125 cm

• Irrotettava päällinen, jonka voi pestä koneessa 30 asteessa

Kestävä valinta - Axkid ONE 2 on pitkäikäinen kumppani, sillä sitä voidaan käyttää pidempään kuin muita ISOFIX-turvaistuimia, 7-vuotiaaksi saakka. Käyttöiän lopuksi, turvaistuimen osat on helppo irrottaa ja osa on erittäin helppo kierrättää.

Turvaistuimen väärin asentaminen heikentää turvaistuimen turvallisuutta. Sen takia Axkid ONE 2 on äärimmäisen helppo asentaa vain 30 sekunnissa ja 6 vaiheessa, auttaen sinua ääni- ja värimerkein. Automaattinen Rebound bar ilmoittaa äänellä, kun turvaistuin on optimaalisessa asennossa. ISOFIX-kiinnikkeiden ja kevyen painon ansiosta turvaistuinta on helppo käsitellä. Kysy asiantuntijoiltamme apua ja vinkkejä, ja voimme myös näyttää sinulle kuinka istuin asennetaan.

Axkid ONE 2, yhdessä sen edeltäjän Axkid ONE:n kanssa, on ainut markkinoilla oleva ISOFIX-kiinnitteinen selkämenosuuntaan turvaistuin, jolla on i-Size hyväksyntä 125 cm / 23 kg saakka. Tämä tarkoittaa, että lapsesi voi matkustaa selkä menosuuntaan jopa 3 vuotta pidempään kuin muilla markkinoilla olevilla ISOFIX-istuimilla.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Axkid
Asennussuunta:Selkä menosuuntaan
Kiinnitystapa:Isofix

Videot