EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Axkid Minikid 2, Moss Green Solid

Tuotenumero:0132214-20020
399,00 €349,00
Osamaksu 13,00 € / kk
Säästä 50,00 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Axkid Minikid-turvaistuin premium kankailla.

On suunniteltu tarjoamaan ensiluokkaista turvallisuutta sekä pienille että hieman isommille lapsille. Axkid Minikid asennetaan aina selkä menosuuntaan, ja siinä on uusi, innovatiivinen ASIP-sivutörmäyssuoja (Axkid Side Impact Protection). ASIP-sivutörmäyssuojaa käytetään aina oven puolella.

Tämä turvaistuin on hyväksytty ECR R44.04 mukaisesti painoluokassa 0-25 kg (noin 125 cm tai 6 vuotta). Lisäksi istuin on saanut Plus-testihyväksynnän. Istuin asennetaan autoon auton oman turvavyön, sekä mukana tulevien alakiinnitysvöiden avulla. Minikid voidaan kallistaa viiteen eri asentoon säädettävän etutuen ansiosta, jotta lapselle löytyy mukava asento nukkumiseen.

Axkid Minikidin mukana tulee aina pienennystyyny jotta istuin olisi sopiva myös pienille, alle 2-vuotiaille lapsille. Tukityynyn voi poistaa käytöstä myöhemmin kun lapsi kasvaa. Tämä istuin ei kuitenkaan korvaa turvakaukaloa, vaan soveltuu parhaiten käyttöön kun lapsi osaa jo itse istua hieman.

Verkkokauppa saatavuus: 9

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Axkid
Asennussuunta:Selkä menosuuntaan
Kiinnitystapa:Vyökiinnitys
Painoryhmä selkä menosuuntaan:0-25 kg
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Tukijalka sisältyy:Kyllä
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.04,Plus-testi

Videot