EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lässig Car Wrap-to-Go, Mad Mabel

Tuotenumero:061309-1192
32,95
Osamaksu 4,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Auton etuistuimen selkänojan taakse kiinnitettävä kangas, jossa on seitsemän taskua erilaisia tarvikkeita varten. Taskuvalikoimassa on vetoketjulla tai läpällä suljettavia, avonaisia ja läpinäkyviä lokeroita. Taskukon värit sekä kuviointi ilahduttavat ja viihdyttävät ja sen kiinnitys on yksinkertainen ja yleispätevä. Kun taskuista ja lokeroista löytyvät kirja, vihko, kynät, elektroninen peli ja juomapullo tai mitä ikinä pitääkin, matka sujuu hyvällä mielellä! Tietyssä vaiheessa, kun lapsi istuu vielä turvaistuimessa, mutta jalat ovat jo pitkät kuin varsalla, niin lokerikko suojaa auton selkänojan kangasta pienten jalkojen potkimiselta ja likaantumiselta. Lässigin selkänojatasku on paljon helpompi pestä ja vaihtaa, kuin istuimen kangas!

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Lässig

Tavaramerkki

Lässig GmbH, jonka pääkonttori sijaitsee Saksan Babenhausenissa, valmistaa innovatiivisia, iloisen värisiä ja trendikkäitä tuotteita koko perheelle. Laaja tuotevalikoima sisältää hoitolaukkuja, lasten laukkuja, ruokailuvälineitä, tekstiilejä sekä asusteita raskaana oleville naisille ja äideille. Lässig tuotemerkki tuotiin markkinoille vuonna 2007 ja tuotteita myydään nyt jo yli 50 maassa.