EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

BeSafe iZi Penkinsuoja/Tablet

Tuotenumero:01891031-
65,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Ylellinen penkinsuojus joka huolehtii siitä että auton istuimet pysyvät siistinä. BeSafe penkinsuoja on kaksiosainen, ja sitä voidaan käyttää niin turvakukalon, turvaistuimen kuin vyöistuimen kanssa. Se soveltuu siis sekä selkä että kasvot menosuuntaan asennnettavien istuinten kanssa käytettäväksi.

BeSafe:n penkinsuojan yläosa on varustettu läpinäkyvällä taskulla, johon voi sujauttaa esimerkiksi puhelimen tai tabletin lapsen viihdykkeeksi automatkoille. Tablettitaskussa on käytännöllinen magneettikiinitys joka varmistaa että se pysyy kiinni. Tämä istuinsuoja on ainoa kolaritestattu tablettipidike, joten voit olla varma että lapsesi turvallisuus on taattu!

Penkin kurasuoja on vahvasta materiaalista valmistettu, kosteutta hylkivä sekä hyvin pehmustettu, joten se suojaa auton istuimia parhaalla mahdollisella tavalla.

Verkkokauppa saatavuus: 178

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BeSafe

Tavaramerkki

BeSafe - turvallista mukavuutta jo yli 50 vuoden kokemuksellaBeSafe tunnettiin ennen HTS-nimellä ja valmistajalla on jo yli 50 vuoden kokemus auton turvaistuinten valmistuksesta pohjolan oloihin - Pohjolasta.BeSafe on tunnistanut jo hyvissä ajoin pohjolan erilaisen liikennekulttuurin, riskit ja liikennekäyttäytymisen, mistä johtuen he ovat korostaneet turvaistuimissaan mahdollisimman pitkään tapahtuvaa selkä menosuuntaan matkustamista. Norjalainen BeSafe on myös tarjonnut jo pidemmän aikaa kaikkiin istuinluokkiin huipputurvallisuutta helppo- ja varmakiinnitteisillä Isofix-istuimillaan.2015 loppuvuodesta BeSafe on tuonut markkinoille myös odotetun i-Size standardin mukaisen tuoteperheen. Uudet monipuoliset i-Size istuimet pitävät BeSafe:n edelleen loistavana ja nykyaikaisena vaihtoehtona pienokaisen turvaistuimen valmistajaksi.