EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Voksi Poncho, Dark Grey

Tuotenumero:01813705-1981
69,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Voksi Poncho on käytännöllinen lisävaruste lapsen kanssa autoiluun. Poncho pitää turvaistuimessa matkustavan lapsen lämpimänä turvallisella tavalla. Turvaistuinponcho on vaihtoehto takille silloin kun lapsi matkustaa kylmällä säällä autossa. Paksut toppavaatteet tulisi aina turvallisuussyistä poistaa ennen lapsen asettamista turvaistuimeen, sillä paksu vaatekerros voi estää vöiden kiristämisen oikealla tavalla. Jotta lapsi pysyisi kuitenkin lämpimänä, on kehitetty tämä turvaistuinponcho, joka asetetaan lapsen päälle sen jälkeen kun vyöt on kiristetty. Tällä tavoin lapsen matkustusmukavuus ei kärsi, ja turvaistuimen vyöt saadaan aina oikealle kireydelle.

Voksi turvaistuinponcho on valmistettu Öko-tex hyväksytyistä materiaaleista. Poncho on kaksipuoleinen, eli käyttäjä voi itse valita kumman puolen haluaa päällepäin. Tikattu tumma kangas on 60% puuvillaa ja 40% polyesteria, kun taas vaalea kangas 100% puuvillaa. Edessä vetoketju, jonka avulla lämpötilaa on helppo säätää.

Verkkokauppa saatavuus: 7

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BeSafe
Ikäsuositus:1-4v

Tavaramerkki

BeSafe - turvallista mukavuutta jo yli 50 vuoden kokemuksellaBeSafe tunnettiin ennen HTS-nimellä ja valmistajalla on jo yli 50 vuoden kokemus auton turvaistuinten valmistuksesta pohjolan oloihin - Pohjolasta.BeSafe on tunnistanut jo hyvissä ajoin pohjolan erilaisen liikennekulttuurin, riskit ja liikennekäyttäytymisen, mistä johtuen he ovat korostaneet turvaistuimissaan mahdollisimman pitkään tapahtuvaa selkä menosuuntaan matkustamista. Norjalainen BeSafe on myös tarjonnut jo pidemmän aikaa kaikkiin istuinluokkiin huipputurvallisuutta helppo- ja varmakiinnitteisillä Isofix-istuimillaan.2015 loppuvuodesta BeSafe on tuonut markkinoille myös odotetun i-Size standardin mukaisen tuoteperheen. Uudet monipuoliset i-Size istuimet pitävät BeSafe:n edelleen loistavana ja nykyaikaisena vaihtoehtona pienokaisen turvaistuimen valmistajaksi.