EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Kaukalopussi Voksi Kaukalopussi Move Light

Tuotenumero:01813265-
Alkaen79,00 €55,30
Osamaksu 5,00 € / kk
Säästä 23,70 €
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Ohut lämpöpussi turvakaukaloon. Voksi kaukalopussin materiaalina on ihanan pehmeä ja hengittävä puuvilla, täytteenä polyester. Kaikki materiaalit ovat Öko-Tex sertifioituja. Voksi Move Light sopii useimpiin vauvan turvakaukaloihin, sillä siinä on avattava takaosa mistä istuimen vyöt saa pujotettua läpi. Keveytensä vuoksi erinomainen kesä-, syys- ja kevätkäyttöön.

Sisätiloihin tultaessa kaukalopussi on helppo avata, eikä lapselle tarvitse pukea paksua vaatetta autoillessa. Turvakaukalon lämpöpussi on myös turvallisuuden kannalta erittäin tärkeä, sillä sen avulla turvakaukalon vyöt saa kiristettyä riittävän tiukalle, ilman että lapsen ja vöiden väliin jää paksua vaatekerrosta.

Lämpöpussin jalkapäädyn saa kokonaan irrotettua, niin että kun pussin avaa siitä tulee mukavan pehmeä alusta vauvalle esimerkiksi kyläillessä.

Voksi Move Light sopii erinomaisesti myös käytettäväksi lastenvaunuissa vauvan ollessa pieni, sillä normaalia rataspussia pienemmän koon ansiosta se mahtuu erinomaisesti vaunukopan sisään.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Voksi
Ikäsuositus:0-12 kk
Materiaali:100% puuvilla
Tuotteen mitat:Lev. 40 cm,Pit. 80 cm