EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Kaukalopussi Voksi Kaukalopussi Move Light, Pink

Tuotenumero:01813265-17114
79,00 €55,30
Osamaksu 5,00 € / kk
Säästä 23,70 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Ohut lämpöpussi turvakaukaloon. Voksi kaukalopussin materiaalina on ihanan pehmeä ja hengittävä puuvilla, täytteenä polyester. Kaikki materiaalit ovat Öko-Tex sertifioituja. Voksi Move Light sopii useimpiin vauvan turvakaukaloihin, sillä siinä on avattava takaosa mistä istuimen vyöt saa pujotettua läpi. Keveytensä vuoksi erinomainen kesä-, syys- ja kevätkäyttöön.

Sisätiloihin tultaessa kaukalopussi on helppo avata, eikä lapselle tarvitse pukea paksua vaatetta autoillessa. Turvakaukalon lämpöpussi on myös turvallisuuden kannalta erittäin tärkeä, sillä sen avulla turvakaukalon vyöt saa kiristettyä riittävän tiukalle, ilman että lapsen ja vöiden väliin jää paksua vaatekerrosta.

Lämpöpussin jalkapäädyn saa kokonaan irrotettua, niin että kun pussin avaa siitä tulee mukavan pehmeä alusta vauvalle esimerkiksi kyläillessä.

Voksi Move Light sopii erinomaisesti myös käytettäväksi lastenvaunuissa vauvan ollessa pieni, sillä normaalia rataspussia pienemmän koon ansiosta se mahtuu erinomaisesti vaunukopan sisään.

Saatavuus: 12

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Voksi
Ikäsuositus:0-12 kk
Materiaali:100% puuvilla
Tuotteen mitat:Lev. 40 cm,Pit. 80 cm