EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Kaukalopussi Voksi Kaukalopussi Move Light, Pale Blue

Tuotenumero:01813265-20087
79,00
Osamaksu 6,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Voksi Move Light on ohut lämpöpussi - täydellinen kevääksi, kesäksi, ja syksyksi. Hieman ohuempi kaukalopussi soveltuu niin turvakaukaloon kuin vaunukoppaankin.

Voksi kaukalopussi on tehty pehmeästä puuvillasta ja täytteenä on pörröistä polyesteria. Kaikki materiaalit ovat Öko-Tex sertifioituja. Kaukalopussi on suunniteltu sopivaksi useimpiin vauvan turvakaukaloihin. Siinä on alhaalta ylös asti kulkeva vetoketju, sekä jalkapäädyn saa vetoketjun avulla kokonaan irrotettua. Tällöin kaukalopussista voidaan tehdä ihanan pehmoinen alusta, missä vauvan on mukavaa köllötellä.

Ominaisuudet:

• Ohuempi ja kevyempi, eli täydellinen välikauden lämpöpussi

• Sopii useimpiin turvakaukaloihin

• Valmiit reiät turvakaukalon valjaille

• Huppua saa kiristettyä

• Vetoketju alhaalta ylös

• Jalkapäädyn saa kokonaan irrotettua

• Ihanat värivaihtoehdot

• Sisä- ja ulkovuori puuvillaa, täyte polyesteria

• Öko-tex sertifioidut materiaalit

• Mitat: 85 (P) x 40 (L) cm

• Suositeltu käyttöikä: 0-12 kk

• Pesu: 40°C hienopesuohjelmalla

Voksi Move Light sopii erinomaisesti myös käytettäväksi lastenvaunuissa vauvan ollessa pieni, sillä normaalia rataspussia pienemmän koon ansiosta se mahtuu erinomaisesti vaunukopan sisään.

Turvakaukalon lämpöpussi on myös turvallisuuden kannalta erittäin tärkeä, sillä valmiiksi tehdyistä rei’istä pujotellaan turvakaukalon valjaat lapsen ylle ja siten valjaat saa kiristettyä riittävän tiukalle - ilman että lapsen ja vöiden väliin jää paksua vaatekerrosta.

Saatavuus: 3

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Voksi
Ikäsuositus:0-12 kk
Materiaali:100% puuvilla
Tuotteen mitat:Lev. 40 cm,Pit. 80 cm

Videot