EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Kaukalopussi Voksi Kaukalopussi Move, Dawn Blue

Tuotenumero:01813190-1462
99,00
Osamaksu 6,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Voksi Move kaukalopussi on täydellinen varuste matkailuun talveksi 0-12 kk vauvalle. Yhdistelmä luonnonmateriaaleja villaa, untuvaa, höyhentä, ja pehmeää puuvillaa pitävät pikkuisesi lämpimänä kylminä päivinä. Alaosan villatäyte siirtää kosteutta pois vauvan vartalolta, pitäen lämpötilan eritysen tasaisena ja mukavana. Untuva- ja höyhentäyte yläosassa luo pesämäisen ja kevyen suojan lapsellesi. Ulkokuori on päällystetty ekologisella BIONIC-FINISH®ECO -pinnoitteella, mikä pitää tuulta ja vettä. Kaikki materiaalit ovat Öko-Tex sertifioituja.

Move kaukalopussi on suunniteltu sopivaksi useimpiin vauvan turvakaukaloihin ja siihen on kehitetty myös pikavetoketju. Pikavetoketju toimii siten, että vetäen molempia vetoketjun puolia, vetoketju avautuu itsestään nopeasti. Tämä toiminto on kehitetty esimerkiksi hätätilanteita varten, jos on tarve saada pikkuinen nopeasti pois kaukalopussista. Vetoketju pysyy normaalissa käyttökunnossa tämän jälkeenkin, ja pikavetoketju on vain lisätoiminto vetskarissa.

Ominaisuudet:

• Sopiva talveksi

• Sopii useimpiin turvakaukaloihin

• Pika-vetoketjun avaus hätätilanteissa

• Valmiit reiät turvakaukalon valjaille

• Huppua saa kiristettyä

• Keskelle sijoitettu vetoketju nopeaa tuuletusta varten

• Erityinen lippu hupun vieressä, mihin voi kiinnittää tuttiketjun

• Ihanat värivaihtoehdot

• Sisävuori puuvillaa, ulkokuori nylonia Bionic-finish®eco -päällysteellä

• Täyte: yläosa 70% untuvaa, 30% höyhentä; alla 100% villaa

• Öko-tex sertifioidut materiaalit

• Mitat: 73-83 (P) x 39 (L) cm

• Suositeltu käyttöikä: 0-12 kk

• Pesu: 40°C hienopesuohjelmalla

Voksi Move sopii erinomaisesti myös käytettäväksi lastenvaunuissa vauvan ollessa pieni, sillä normaalia rataspussia pienemmän koon ansiosta se mahtuu erinomaisesti vaunukopan sisään.

Turvakaukalon lämpöpussi on myös turvallisuuden kannalta erittäin tärkeä, sillä valmiiksi tehdyistä rei’istä pujotellaan turvakaukalon valjaat lapsen ylle ja siten valjaat saa kiristettyä riittävän tiukalle - ilman että lapsen ja vöiden väliin jää paksua vaatekerrosta. Voksin lämpöpussit on törmäystestattu ja hyväksytty käyttöön BeSafe-turvakaukaloiden kanssa, mutta sopivat myös useampien turvakaukaloiden kanssa.

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Voksi
Materiaali:Alaosan täyte: villaa,Päälliosan täyte: untuvaa
Tuotteen mitat:42x80 cm

Videot