EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lodger Mini Bunker Lämpöpussi, Night

Tuotenumero:05623-19559
64,90 €51,92
Osamaksu 5,00 € / kk
Säästä 12,98 €

Tuotekuvaus

Lämpöpussi joka sopii vauvan turvakaukaloon. Ihastuttavan pehmeä fleece-vuori, sekä päällä suojaava, tuulenpitävä materiaali. Turvakaukalopussin avulla lapselle ei tarvitse pukea suurta vaatemäärää päälle, ja sisätiloihin tultaessa pussi on helppo avata päältä.

Lodger Mini Bunker sopii niin 3- kuin 5-pistevöillä varustettuun vauvankaukaloon, ja pienen kokonsa vuoksi se mahtuu mainiosti myös lastenvaunujen koppaosan sisään. Päälliosan voi irrottaa vetoketjun avulla, jolloin jäljelle jää pelkkä istuinpehmuste mitä voi käyttää suojaamaan vaunujen tai turvaistuimen kankaita kulumiselta ja lialta.

Mini Bunkerin pituus on noin 80cm.

Verkkokauppa saatavuus: 3

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Lodger
Ikäsuositus:0-12 kk
Materiaali:Keinokuitu

Tavaramerkki

Hollantilainen Lodger tekee elämisen helpoksi uusille vanhemmille. Tuotteet ovat kehitetty huolella optimaalisen mukavaksi ja turvalliseksi käytettäväksi kotona ja matkalla. Tuotekehityksen keskipiste on turvallisuudessa. Kaikki tuotteet ovat valmistettu neulekankaasta. Neulottu kangas on monella tapaa kudottua parempi, sillä se on lämpimämpi ja hengittää paremmin.