EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma Kaukalopussi Untuva, Musta

Tuotenumero:098339-02
69,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Emma kaukalopussi on ylellinen ja muhkea untuvamakuupussi vauvalle. Suunniteltu sopimaan turvakaukaloon, mutta käy myös vaununkopan sisään. Emma untuvapussin päälliosa on helppo avata sisätiloihin tullessa, ja kaukalopussin alaosaa voi käyttää myös lattialla leikki-alustana vauvalle.

Emma kaukalopussin takaosassa on aukot turvakaukalon 3-piste- ja 5-pistevaljaille. Emma untuvapussi sopii pienen kokonsa vuoksi myös mainiosti lastenvaunukoppaan. Sen päänaukko muotoiltu niin, ettei viima pääse sisään, joten se pitää pikkuisen lämpimänä talvella ulkoillessa.

Materiaalit:

Päällinen 100% Polyester

Vuori 100% puuvillaa

Päälliosan täytteenä 90% ankan untuvaa ja 10 % höyhentä

Saatavuus: 43

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma
Ikäsuositus:0-1 v.
Tuotteen mitat:33x75 cm

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.