EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Maxi-Cosi FamilyFix 360 jalusta

Tuotenumero:0248043-
299,00
Osamaksu 12,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

FamilyFix 360 -jalusta toimii kaikkien Maxi-Cosi 360-turvakaukaloiden ja -istuimien kanssa, kulkien lapsesi kanssa aina vastasyntyneestä 4-vuotiaaksi saakka. 360-jalustan avulla turvakaukalot ja -istuimet pystyvät kääntymään kokonaiset 360° - kaikissa kallistusasennoissa. Sisäänrakennettu kääntömekanismi on entistä kätevämpi ja helpompi operoida, jotta voit kääntää turvaistuimia jopa yhdellä kädellä.

Jalustan ominaisuudet:

• Yhteensopiva kaikkien Maxi-Cosi 360-tuotteiden kanssa

• Helppo Click & Go turvaistuimen asennus jalustaan

• Käytä vastasyntyneestä 4-vuotiaaksi

• Kääntömekanismi toimii yhdellä kädellä

• FlexiSpin -toiminto: kääntö kaikissa kallistusasennoissa

• Värimerkit & lukitusäänet asennuksen apuna

• Sisäänrakennettu selkä menosuuntaan lukitus TravelSafe

• i-Size hyväksytty

• ISOFIX-kiinnitteinen tukijalalla

Jalustassa on monta turvallisuutta lisäävää toimintoa. Ensinnäkin jalusta on helppo asentaa värimerkkien ja lukitusäänien avulla, vähentäen väärinasennuksen mahdollisuuksia huomattavasti. Toiseksi jalustassa on sisäänrakennettu lukitusjärjestelmä, jonka avulla turvakaukaloa tai turvaistuinta ei pysty kääntää kasvot menosuuntaan kuin vasta 15 kk:n iässä.

Suosittelemme Liikenneturvan suositusten mukaisesti, että lapsi matkustaa selkä menosuuntaan vähintään 4-vuotiaaksi saakka.

Verkkokauppa saatavuus: 111

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.