EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Maxi-Cosi Familyfix 3 jalusta

Tuotenumero:0248786-
249,00
Osamaksu 10,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi FamilyFix 3 I-Size jalusta on osa Maxi-Cosin tuoteperhettä. Jalusta kiinnitetään autoon ISOFIX-kiinnikkeillä ja se on yhteensopiva Maxi-Cosin turvakaukaloiden sekä turvaistuimien kanssa.

ISOFIX-kiinnitteinen jalusta on helppo ja turvallinen asennus tapa autoon. Sen ääni- ja väri-indikaattorin avulla voi varmistaa, että jalusta sekä turvakaukalo tai -istuin ovat oikein asennettu.

FamilyFix 3 jalusta on yhteensopiva seuraavien turvakaukaloiden ja turvaistuimien kanssa:

Maxi-Cosi Jade -turvakoppa

Maxi-Cosi Rock I-Size

Maxi-Cosi Tinca I-Size

Maxi-Cosi Coral I-Size

Maxi-Cosi Pebble Pro I-Size

Maxi-Cosi Pearl One I-Size

Maxi-Cosi Pearl Smart I-Size

Maxi-Cosi Pearl Pro I-Size

Verkkokauppa saatavuus: 30

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi

Videot

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.