EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Klippan Isofix Base Jalusta

Tuotenumero:023106-
179,00
Osamaksu 8,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Helppokäyttöisen Klippan Isofix Base -asennusjalustan avulla kiinnitetään Klippan Dinofix -turvakaukalo tai TrioFix -turvaistuin autoon. Klippan Isofix-telakka kiinnitetään autoon joko auton omalla kolmipistevyöllä tai Isofix-kiinnikkeillä. Jalustassa on lisäksi värimerkit jotka ilmaisevat vihreällä värillä asennuksen oikeellisuuden.

Saatavuus: 41

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Klippan
Kiinnitystapa:Isofix,Vyökiinnitys
Tukijalka sisältyy:Kyllä
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.04