EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Cybex Base Z ONE Black

Tuotenumero:015191-
195,00
Osamaksu 9,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

ISOFIX-kiinnitteisellä Z One-jalustalla saat Cybex Cloud-turvakaukalon sekä Sirona-turvaistuimen autoosi kiinni yhdellä napsautuksella. Jalustaa käytetään Cybex Z-linjaston kaukalosta turvaistuimeen, jolloin sitä voidaan käyttää vastasyntyneestä 4-vuotiaaksi saakka.

Z One-jalustan asennus on helppoa ja turvallista ISOFIX-kiinnikkeiden avulla. Erilaiset merkkivalot ja -äänet auttavat sinua asentamaan jalustan oikein.

Ominaisuudet:

• Käytetään Cloud Z-turvakaukalon ja Sirona-turvaistuimen kanssa

• Driving Direction Control -turvamekanismi

• Helppo turvakaukalon ja turvaistuimen asennus jalustaan yhdellä napsautuksella

• ISOFIX-kiinnitteinen

• Tukijalka tuo lisätukea

• Väri- ja ääni-indikaattorit auttavat turvallisessa autoon asennuksessa

• Osa Z-malliston moduulisarjaa

• Sama telakka vastasyntyneestä noin 4-vuotiaaksi saakka

• Cybex Platinum-sarjaa

Z One-jalustassa on Driving Direction Control, mikä varmistaa turvallisen kulkusuunnan lapselle. Turvakaukalon kanssa käyttäessä, se estää muun kuin selkä menosuuntaan kulkemisen ja turvaistuimen kanssa, se lukitsee istuimen vain selkä menosuuntaan, kunnes lapsi on tarpeeksi pitkä (76cm), jolloin sen voi halutessaan kääntää kasvot menosuuntaan. Lastentarvike suosittelee kulkemaan selkä menosuuntaan niin pitkään kuin mahdollista (n. 4-vuotiaaksi saakka).

Saatavuus: 3

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Cybex
Ikäsuositus:0-4v
Kiinnitystapa:Isofix

Tavaramerkki

Alun perin Saksasta lähtenyt Cybex keskittyy uniikkiin muotoiluun, tinkimättömään turvallisuuteen, sekä järkevään toiminallisuuteen.