EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Cybex Base Z Black

Tuotenumero:015190-
279,00
Osamaksu 11,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

ISOFIX-kiinnitteisellä Z-jalustalla saat Cybex Cloud-turvakaukalon sekä Sirona-turvaistuimen autoosi kiinni yhdellä napsautuksella. Jalustan avulla turvakaukalo ja turvaistuin kääntyvät 180°, helpottaen lapsen laittamista istuimeen ja pois ottamista.

Jalustaa käytetään Cybex Z-linjaston kaukalosta turvaistuimeen, jolloin sitä voidaan käyttää vastasyntyneestä 4-vuotiaaksi saakka.

Z-jalustassa on Driving Direction Control, mikä varmistaa turvallisen kulkusuunnan lapselle. Turvakaukalon kanssa käyttäessä, se estää muun kuin selkä menosuuntaan kulkemisen ja turvaistuimen kanssa, se lukitsee istuimen vain selkä menosuuntaan, kunnes lapsi on tarpeeksi pitkä (76cm), jolloin sen voi halutessaan kääntää kasvot menosuuntaan. Lastentarvike suosittelee kulkemaan selkä menosuuntaan niin pitkään kuin mahdollista (n. 4-vuotiaaksi saakka).

Ominaisuudet:

• Käytetään Cloud Z-turvakaukalon ja Sirona-turvaistuimen kanssa

• 180-asteen kääntömekanismi

• Driving Direction Control -turvamekanismi

• Helppo turvakaukalon ja turvaistuimen asennus jalustaan yhdellä napsautuksella

• ISOFIX-kiinnitteinen

• Tukijalka, mikä lasketaan auton lattiaa vasten

• Väri- ja ääni-indikaattorit auttavat turvallisessa autoon asennuksessa

• Osa Z-malliston moduulisarjaa

• Sama telakka vastasyntyneestä noin 4-vuotiaaksi saakka

• Cybex Platinum-sarjaa

Z-jalustan asennus on helppoa ja turvallista ISOFIX-kiinnikkeiden avulla. Erilaiset merkkivalot ja -äänet auttavat sinua asentamaan jalustan oikein.

Sivuissa olevat merkkivärit muuttuvat punaisesta vihreäksi, kun ISOFIX-kiinnikkeet molemmilla puolin napsahtavat paikoilleen.

Kolme eri merkkiväriä ja ääni-indikaattoria jalustan päällä näyttävät sinulle, että tukijalka on asennettuna oikein, turvaistuin tai vauvakaukalo on napsautettuna turvallisesti ja hyvin jalustaan kiinni, ja viimeisenä, että turvaistuin tai vauvakaukalo on käännettynä selkä menosuuntaan.

Verkkokauppa saatavuus: 20

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Cybex
Ikäsuositus:0-4v
Kiinnitystapa:Isofix
Tuotteen mitat:66,5 x 40,5 x 36,5 cm
Tuotteen paino:7,7kg

Tavaramerkki

Alun perin Saksasta lähtenyt Cybex keskittyy uniikkiin muotoiluun, tinkimättömään turvallisuuteen, sekä järkevään toiminallisuuteen.