EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Britax iSENSE Flexbase jalusta

Tuotenumero:025195-
295,00
Osamaksu 12,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Britax iSense Flexbase jalustan avulla kiinnität Britax Baby-Safe 3-turvakaukalon, Britax Baby-Safe iSense-turvakaukalon ja Britax Dualfix iSense -turvaistuimen autoosi ISOFIX-kiinnikkeillä. Tämän turvaistuinjärjestelmän avulla voit käyttää samaa jalustaa jopa 4 vuotta.

Flexbase-jalustan avulla Britaxin iSense-turvaistuimet kääntyvät kokonaiset 360°. Tämä helpottaa pikkuisen laittamista turvaistuimeen, turvavaljaiden kiristystä, ja lapsen autosta pois ottamista, sillä voit kääntää istuimen ovea kohti. Suosittelemme matkustamaan selkä menosuuntaan mahdollisimman pitkään.

Jalustan avulla voit säätää turvakaukalon ja -istuimen kallistuksen kulmaa, jolloin pikkuisellasi on makaavampi ja ergonomisempi asento, vaikka autonpenkkisi olisivatkin kallistetut. Tällöin pikkuisesi ei "valu" suuntaan eikä toiseen, ja matkustaa paljon turvallisemmassa ja mukavammassa asennossa.

Jalustassa on ääni- ja valomerkit, joiden avulla sinun on helppo asentaa jalusta autoosi. Merkit muuttuvat punaisesta mustaksi, kun kaikki on asennettu oikein ja hälyttävät äänimerkein, jos jokin on väärin. Jalustan tukijalka tuo vakautta, mukavuutta ja turvaa – niin jokapäiväiseen matkustamiseen kuin vaaratilanteissakin.

Ominaisuudet:

• ISOFIX-kiinnitteinen

• Soveltuu: Baby-Safe 3, Baby-Safe iSense, ja Dualfix iSense

• Käyttöikä jopa 4 vuotta

• Kaukalon kanssa: 0-15 kk

• Turvaistuimen kanssa: 3 kk – 4v

• 360°-kääntyvät turvaistuimet jalustan kanssa

• Helppo laittaa lapsi valjaisiin

• Turvakaukalon ja -istuimen kiinnitys jalustaan on helppoa

• Turvallinen asennus ääni- ja valomerkkien avulla

• Korkeussäädettävä tukijalka

• Kallistuksen säätö: 6 asentoa

• Mitat: 43,5 (K) x 44 (L) x 66 (S) cm

• Standardin ECE R129 iSize mukainen

Jos jalustaa ei hetken tarvitsekaan, se on helppoa säilyttää. Tukijalka kääntyy ylöspäin, jolloin se menee pieneen tilaan.

Verkkokauppa saatavuus: 50

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Ikäsuositus:0-4v
Kiinnitystapa:Isofix
Tuotteen mitat:43.5 x 44 x 66 cm
Tuotteen paino:9.5kg
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size