EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Britax I-Size jalusta FIX

Tuotenumero:025194-
170,00
Osamaksu 8,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Britaxin uusi Baby-Safe i-Size-turvakaukalon jalusta on Baby-Safe i-Size-turvakaukalon telakka. Kiinnitysalustan asennus auton isofix-kiinnikkeisiin on kehitetty entistäkin yksinkertaisemmaksi ja helpommaksi: jalustassa on reilusti esille tulevat isofix-varret, jotka helpottavat auton isofix-kiinnikkeisiin osumista ja pitkään kaivatut tukevat kantokahvat, että myös jalustan nostaminen autoon on helpompaa. Baby Safe i-Size-turvakaukalossa on selkeästi esillä osoitin, joka näyttää, kun kaukalo on varmasti ja oikein kiinnitetty jalustaansa.

Saatavuus: 2

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Kiinnitystapa:Isofix
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size