EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Axkid Modukid Base

Tuotenumero:0132102-
199,00 €119,40
Osamaksu 7,00 € / kk
Säästä 79,60 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Axkid Modukid jalustan asennuksen 6 eri asentoa takaavat lapselle aina mukavan asennon. Voit valita kompaktin asennuksen, jolloin jalusta tulee tukevasti auton istuimen selkänojaa vasten tai hyvän jalkatilan mahdollistavan asennuksen isommalle lapselle. Asennusmahdollisuuksien vuoksi istuin sopii hyvin asennettavaksi niin isoihin kuin pieniin autoihin. Jalustan ISOFIX-kiinnikkeet voidaan asentaa 4 eri asentoon, joka mahdollistaa tukevan ja turvallisen asennuksen. ISOFIX-kiinnikkeet on varustettu erillisillä turvaindikaattoreilla ja tukijalka ääni-indikaattorilla, jotka ilmaisevat, että istuin on oikein asennettu.

Verkkokauppa saatavuus: 37

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Axkid
Kiinnitystapa:Isofix