EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Effiki Niskatyyny, Valkoinen

Tuotenumero:044510-1601
25,00
Osamaksu 4,00 € / kk
Vain 1 varastossa

Tuotekuvaus

Öko-tex standardi 100:n mukaisesti puhtaista materiaaleista valmistettu niskatyyny on ainutlaatuisesti muotoiltu kuin kuunsirppi. Se kapenee päätyihin, eikä paina kaulaa, kun lapsi nukahtaa autoon tai rattaaseen. Hillitysti kuvioitu pintamateriaali on 100 % puuvillaa ja täytteenä on pienen pieni silikonipallo. Suloisesta Effikin niskatyynystä voi tulla käytön myötä vaikka turvallinen unikaveri lapselle! Päällinen on mahdollista irroittaa pesuun.

Verkkokauppa saatavuus: 1

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Effiki
Materiaali:100% puuvilla,Täyte: silikonirae
Tuotteen alkuperämaa:Puola
Tuotteen mitat:35x32 cm