EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Diono Easy View PLUS Peili valolla

Tuotenumero:03160341-
34,00
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Diono Easy View Plus- Kätevästi niskatukeen kiinnitettävä suurikokoinen kristallin kirkas vauvapeili, jossa näkyvyys on paras mahdollinen takaistuimelle, ilman että taustapeiliä tarvitsee säätää. Easy View autopeilin avulla autoa kuljettava henkilö voi helposti yhdellä vilkaisulla seurata mitä takaistuimella selkä menosuuntaan matkustava lapsi puuhaa.

Easy View Plus peilissä on sisäänrakennettu, pehmeästi käynnistyvä Led-valo, joka toimii kätevästi kaukosäätimellä. Kiva ominaisuus pimeään aikaan!

HUOM! Poista suojakalvo peilistä ennen käyttöönottoa.

Saatavuus: 3

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Diono
Tuotteen mitat:Halk. 24 cm