EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Bebe Aurinkosuoja Rullattava

Tuotenumero:0249838045-
8,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Safety 1st rullattava aurinkosuoja on nopea ja helppokäyttöinen ja se kiinnitetään auton ikkunaan mukana tulevien imukuppien avulla.

Aurinkosuoja estää auringon häikäisyn autossa ja se suojaa lasta matkustaessa myös hänen nukkuessa.

Suojan korkeutta on helppo säätää yhdellä kädellä. Lisäksi se taipuu automaattisesti erikoispainikkeen avulla.

Pakkaus sisältää yhden aurinkosuojan ja sille tarvittavat imukupit.

Verhon mitat on noin: 36,5 x 42,5 cm

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bebe
Tuotteen mitat:36,5 x 42,5 cm