EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nuby Soft Silikoni Tuttipullo 150ml

Tuotenumero:0401067016-
10,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Jos vauvasi kärsii refluksista tai koliikkivaivoista pulloruokinnan jälkeen, voi tämä tuttipullo olla ratkaisu. Nubyn Silikoni Tuttipullo on valmistettu kokonaan silikonista, joten se on pehmeä ja tarjoaa lapselle täysin uudenlaisen ruokailuelämyksen. Pehmeyden ansiosta vanhempi voi avustaa lasta ruokailussa puristamalla pulloa pehmeästi, ja ylimääräinen ilma poistuu pullotutin venttiilien kautta.

Pullon tutti jäljittelee äidin rinnan muotoa, tuntoa ja toimintaa. Tästä johtuen lapsen ruokailuhetki on mahdollisimman todellisen tuntuinen, joten pullo- ja rintaruokinnan yhdistäminen on mahdollisimman helppoa. Pullotutissa olevat venttiilit ehkäisevät koliikkia ja tutin nystyt hierovat vauvan ikeniä hellävaraisesti. Pieni koko (150ml) on erinomainen vastasyntyneen syöttämiseen.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Nuby
Ikäsuositus:0kk+