EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Herobility Tuttipullo 140ml

Tuotenumero:068100-
12,00
Osamaksu 4,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

HeroBottle on uudenlainen tuttipullo jossa yhdistyvät nerokkaat ominaisuudet ja kaunis, ruotsalainen design. Leveän kaulan avulla tuttipullo on äärimmäisen helppo täyttää sekä puhdistaa, ja pohjassa olevat kuivauskanavat johtavat likaisen veden pois kun pullo pestään astianpesukoneessa. Voit yhdistellä Herobility-tuoteperheen tuotteita keskenään ja luoda omia väriyhdistelmiä!

Pullotutti sekä kaksitoiminen antikoliikki-järjestelmä:

Herobility on kehittänyt uuden pullotutin jolle on haettu patenttia. Pullotutin ovaali muoto sopii vauvan suuhun täydellisesti, ja antaa luonnollisen otteen. Ainutlaatuinen aaltomainen muoto sulkee suupielen täydellisesti, mikä vähentää kuolan ja maidon valumista suupielestä, sekä estää ilman sisäänpäsyn. Lisäksi pullotutin klassinen venttiili mahdollistaa vellin tasaisen virtaamisen ja estää alipaineen muodostumista pullossa, sekä ilman nielemisen.

Sekoituskansi ja verkko:

Herobility tuttipullossa korvikejauheen sekoittaminen veteen käy helposti ja siististi sekoituskannen sekä verkon avulla. Sekoituskansi toimii samalla pullotutin suojakantena silloin kun tuttipulloa kuljetetaan mukana.

HeroStorage säilytyspurkki:

Pullon mukana tuleva tiivis säilytysosio on käytännöllinen kuljetusastia äidinmaidolle, korvikejauheelle, pienille välipaloille, vauvanruoalle jne. Säilytyspurkki on lisäksi mikroaaltouunin ja pakastuksen kestävä. Säilytyspurkin tilavuus on 100ml, ja niitä myydään myös erikseen. Voit kuljettaa purkkia sellaisenaan, tai kiertää sen kiinni HeroBottle tuttipullon tai HeroSippy nokkamukin pohjaan kiinni.

140ml tuttipullossa on mukana S-koon pullotutti (hidas virtaus), joka on vastasyntyneelle sopiva.

Herobility lahjoittaa World Childhood Foundationille 5 ruotsin kruunua jokaisesta myydystä HeroBottle-tuttipullosta.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Herobility
Ikäsuositus:0kk+

Videot

Tavaramerkki

Herobility AB on ruotsalainen yritys jolla on innovatiivisia tuotteita helpottamaan vauvojen ja vanhempien elämää. Herobility tarkoittaa vapaasti käännettynä "kuinka olla sankari", mikä viittaa siihen että kaikki vauvat ja vanhemmat ovat sankareita. Herobility AB on SmartShake AB: n sisaryhtiö, joka mullisti urheiluvälinemarkkinoita 90 maassa älykkäillä shaker-pulloillaan.Herobility lahjoittaa World Childhood Foundationille 5 ruotsin kruunua jokaisesta myydystä HeroBottle-tuttipullosta.