EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Herobility Tuttipullo 140ml, Sininen

Tuotenumero:068100-01
12,00
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

HeroBottle on uudenlainen tuttipullo jossa yhdistyvät nerokkaat ominaisuudet ja kaunis, ruotsalainen design.

Pullotutti sekä kaksitoiminen antikoliikki-järjestelmä:

Pullotutin ovaali muoto sopii vauvan suuhun täydellisesti, ja antaa luonnollisen imuotteen. Ainutlaatuinen aaltomainen muoto sulkee suupielen täydellisesti, mikä vähentää kuolan ja maidon valumista suupielestä, sekä estää ilman sisäänpäsyn. Lisäksi pullotutin klassinen venttiili mahdollistaa vellin tasaisen virtaamisen ja estää alipaineen muodostumista pullossa, sekä ilman nielemisen.

Sekoituskansi ja verkko:

Herobility tuttipullossa korvikejauheen sekoittaminen veteen käy helposti ja siististi sekoituskannen sekä verkon avulla. Sekoituskansi toimii samalla pullotutin suojakantena silloin kun tuttipulloa kuljetetaan mukana.

HeroStorage säilytyspurkki:

Pullon mukana tuleva tiivis säilytysosio on käytännöllinen kuljetusastia äidinmaidolle, korvikejauheelle, pienille välipaloille, vauvanruoalle jne. Säilytyspurkki on lisäksi mikroaaltouunin ja pakastuksen kestävä. Säilytyspurkin tilavuus on 100ml, ja niitä myydään myös erikseen. Voit kuljettaa purkkia sellaisenaan, tai kiertää sen kiinni HeroBottle tuttipullon tai HeroSippy nokkamukin pohjaan kiinni.

Leveän kaulan avulla tuttipullo on äärimmäisen helppo täyttää sekä puhdistaa, ja pohjassa olevat kuivauskanavat johtavat likaisen veden pois kun pullo pestään astianpesukoneessa. Voit yhdistellä Herobility-tuoteperheen tuotteita keskenään ja luoda omia väriyhdistelmiä!

140ml tuttipullossa on mukana S-koon pullotutti (hidas virtaus), joka on vastasyntyneelle sopiva.

Herobility lahjoittaa World Childhood Foundationille 5 ruotsin kruunua jokaisesta myydystä HeroBottle-tuttipullosta.

Saatavuus: 5

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Herobility
Ikäsuositus:0kk+

Videot

Tavaramerkki

Herobility AB on ruotsalainen yritys jolla on innovatiivisia tuotteita helpottamaan vauvojen ja vanhempien elämää. Herobility tarkoittaa vapaasti käännettynä "kuinka olla sankari", mikä viittaa siihen että kaikki vauvat ja vanhemmat ovat sankareita. Herobility AB on SmartShake AB: n sisaryhtiö, joka mullisti urheiluvälinemarkkinoita 90 maassa älykkäillä shaker-pulloillaan.Herobility lahjoittaa World Childhood Foundationille 5 ruotsin kruunua jokaisesta myydystä HeroBottle-tuttipullosta.