EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Herobility Lasituttipullo 320ml, Sininen

Tuotenumero:068130-01
24,90 €19,92
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 4,98 €

Tuotekuvaus

Tämän isomman, 320ml kokoisen pullon mukana tulee Herobilityn L-koon pullotutti (4kk+) joka sopii kaikenlaisille nesteille. S kokoinen tuttipää on 0+ vastasyntyneelle, ja M koko 2kk+ ikäiselle.

Herobilityn uuden HeroEco-tuttipullon tutti on ovaalinmuotoinen, jotta se istuisi lapsen suuhun täydellisesti, sulkien suupielet mahdollisimman tarkasti. Yhdessä ilmaventtiilien avulla tämä pullotutin muoto auttaa vähentämään ilman nielemisestä johtuvia koliikkivaivoja. Tutin muotoilu muistuttaa äidin rintaa, jolloin se antaa luonnollisen imuotteen, ja siirtymä pullon sekä rintaruokinnan välillä käy mahdollisimman sujuvasti.

Ympäristöystävällinen tuttipullo, joka on valmistettu lasista sekä kasvipohjaisista materiaaleista. HeroEco-tuttipullo on varustettu silikonisella suojakuorella, joka estää lasipullon rikkoutumisen sekä antaa paremman otteen pullosta. Ja jokaisesta myydystä HeroEco-tuttipullosta Herobility istuttaa uuden puun hiilijalanjäljen vähentämiseksi!

HeroEco-tuttipullon ominaisuudet:

- Turvalliset, ympäristöystävälliset materiaalit

- Kestävää lasia

- Muoviosat ovat biomuovia, joka on 100% uusiutuvista raaka-aineista valmistettu materiaali

- Ergonomisesti muotoiltu tutti, jonka jopa 97% vauvoista hyväksyy

- Kestää astianpesukoneen ja mikroaaltouunin

- Mukana siivilä joka sekoittaa korvikejauheen tasaisesti veteen jauhetta käytettäessä

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Herobility
Ikäsuositus:4kk+

Tavaramerkki

Herobility AB on ruotsalainen yritys jolla on innovatiivisia tuotteita helpottamaan vauvojen ja vanhempien elämää. Herobility tarkoittaa vapaasti käännettynä "kuinka olla sankari", mikä viittaa siihen että kaikki vauvat ja vanhemmat ovat sankareita. Herobility AB on SmartShake AB: n sisaryhtiö, joka mullisti urheiluvälinemarkkinoita 90 maassa älykkäillä shaker-pulloillaan.Herobility lahjoittaa World Childhood Foundationille 5 ruotsin kruunua jokaisesta myydystä HeroBottle-tuttipullosta.