EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Herobility Lasituttipullo 220ml

Tuotenumero:068120-
21,90 €17,52
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 4,38 €
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Ympäristöystävällinen tuttipullo, joka on valmistettu lasista sekä kasvipohjaisista materiaaleista. HeroEco-tuttipullo on varustettu silikonisella suojakuorella, joka estää lasipullon rikkoutumisen sekä antaa paremman otteen pullosta. Ja jokaisesta myydystä HeroEco-tuttipullosta Herobility istuttaa uuden puun hiilijalanjäljen vähentämiseksi!

Herobilityn uuden HeroEco-tuttipullon tutti on ovaalinmuotoinen, jotta se istuisi lapsen suuhun täydellisesti, sulkien suupielet mahdollisimman tarkasti. Yhdessä ilmaventtiilien avulla tämä pullotutin muoto auttaa vähentämään ilman nielemisestä johtuvia koliikkivaivoja. Tutin muotoilu muistuttaa äidin rintaa, jolloin se antaa luonnollisen imuotteen, ja siirtymä pullon sekä rintaruokinnan välillä käy mahdollisimman sujuvasti.

Tämän pienemmän, 220ml kokoisen pullon mukana tulee Herobilityn M-koon pullotutti (2kk+) joka sopii äidinmaidolle ja korvikkeelle.

HeroEco-tuttipullon ominaisuudet:

- Turvalliset, ympäristöystävälliset materiaalit

- Muoviosat ovat biomuovia, joka on 100% uusiutuvista raaka-aineista valmistettu materiaali

- Kestävää lasia

- Ergonomisesti muotoiltu tutti, jonka jopa 97% vauvoista hyväksyy

- Kestää astianpesukoneen ja mikroaaltouunin

- Mukana siivilä joka sekoittaa korvikejauheen tasaisesti veteen jauhetta käytettäessä

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Herobility
Ikäsuositus:2kk+

Tavaramerkki

Herobility AB on ruotsalainen yritys jolla on innovatiivisia tuotteita helpottamaan vauvojen ja vanhempien elämää. Herobility tarkoittaa vapaasti käännettynä "kuinka olla sankari", mikä viittaa siihen että kaikki vauvat ja vanhemmat ovat sankareita. Herobility AB on SmartShake AB: n sisaryhtiö, joka mullisti urheiluvälinemarkkinoita 90 maassa älykkäillä shaker-pulloillaan.Herobility lahjoittaa World Childhood Foundationille 5 ruotsin kruunua jokaisesta myydystä HeroBottle-tuttipullosta.