EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Cherub Baby Lasituttipullo WN 150ml, Pinkki

Tuotenumero:163121-14
14,90 €7,45
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 7,45 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Australialaisen Cherub Baby:n valmistamat laadukkaat lasituttipullot ovat turvallinen valinta pienokaisen syöttämiseen. Tämä tuttipullo on valmistettu kaikista korkealuokkaisimmasta borosilikaattilasista, joka kestää suuriakin lämpötilanvaihteluja rikkoontumatta. Tuttipullon vetoisuus on 150 ml.

Cherub Baby tuttipullon ainutlaatuinen silikonisuojus on patentoitu, ja se muuttaa väriä lämpötilan mukaan. Näin voit nopeasti tarkistaa onko maito sopivan lämpöistä tarjoiltavaksi lapselle. Lisäksi silikonisuojus on muotoiltu siten, että siinä on oma iskunvaimennus, joka estää pullon hajoamisen mikäli se tippuu. Silikonisuojus antaa myös hyvän tarttumaotteen pullosta lasta syöttäessä.

Cherub Baby lasituttipullo ei sisällä BPA:ta, PVC:tä tai ftalaatteja. Siihen on ostettavissa vaihtotutteja erikseen, sekä myös silikoninokka tai -pilli myöhempää käyttöä varten.

Saatavuus: 2

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Cherub Baby
Materiaali:Pullo: borosilikaattilasi,Pullotutti: silikoni,Suojus: silikoni