EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Avent Tuttipullo classic Anti-colic 125ml

Tuotenumero:03781017-
9,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Avent antikoliikki-tuttipullo on suunniteltu vähentämään vauvan koliikkivavoja. Pullotutissa oleva venttiili ohjaa ylimääräisen ilman pulloon vauvan vatsan sijaan. Tutti on myös muotoiltu niin että se ei painu kasaan, ja vauva saa siitä hyvän otteen syödessään.

Avent antikoliikki-tuttipullo ei sisällä BPA:ta. Pullo on ergonomisesti muotoiltu, ja se kestää konepesun sekä lämmityksen mikroaaltouunissa. Leveän suuaukon ansiosta tuttipullon puhdistaminen on helppoa. Tilavuus 125ml.

Classic sarjan pulloihin käy classic sarjan pullotutit.

Verkkokauppa saatavuus: 83

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Avent
Ikäsuositus:0kk+