EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Avent Lasituttipullo 240ml

Tuotenumero:03705317-
15,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Avent Natural-lasituttipullo soveltuu vastasyntyneen pulloruokintaan. Sen silikoninen tuttiosa mukailee oikean rinnan muotoa, jotta rintaruokinnan ja pulloruokinnan yhdistäminen olisi mahdollisimman vaivatonta. Pullotutin joustava spiraalirakenne sekä leveä muoto varmistavat että vauva saa tutista hyvän otteen.

Avent lasituttipullo ei sisällä lainkaan BPA:ta. Pullon materiaalina on lasi, ja pullotutti on silikonia. Tilavuus 240ml.

Verkkokauppa saatavuus: 98

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Avent
Ikäsuositus:1kk+