EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nuby Tutti Glow in the Dark Oval, 6-36kk

Tuotenumero:040105877-2
4,60
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Pimeässä hohtava tutti joka löytyy yöaikaankin helposti! Nuby Glow in the dark - tutti on silikonisella, ovaalinmuotoisella suuosalla varustettu huvitutti, jonka pinta hohtaa pimeässä. Näin lapsen suusta pudonnut tutti löytyy pimeässäkin helposti, ilman että valoja tarvitsee laittaa päälle huoneessa. Luonnollisen tuntuinen suuosa on varustettu pienillä nystyröillä, jotka hierovat hellävaraisesti lapsen ikeniä. Tutin avoin muotoilu varmistaa ilmanvaihdon lapsen suun ympärillä, estäen ihoärsytyksen syntymistä.

Verkkokauppa saatavuus: 2

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Nuby
Tutin suuosan muoto:Ovaali
Tutin tyyppi:Huvitutti