EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nuby NT Pullotutti sil 2p/fast 6+ 67662

Tuotenumero:040567602-
5,90 €1,77
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 4,13 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Pullotutti, jonka muoto jäljittelee äidin rinnan muotoa, tuntoa ja toimintaa. Tästä johtuen rinta- ja pulloruokinnan yhdistäminen on nyt helpompaa ja Nuby Natural Touch Pullotutti tekee myös pulloruokintaan siirtymisen helpommaksi. Pullotutin luonnollinen muoto ja venyvyys mahdollistavat lapselle mukavan ja luonnollisen asennon ruokailun ajaksi. Tutissa olevat venttiilit ehkäisevät koliikkia ja tutin pehmeät nystyt hierovat lapsen ikeniä hellävaraisesti.

Saatavuus: 2

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Natural Touch
Materiaali:Silikoni
Tutin tyyppi:Pullotutti