EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Nuby Flexi Tutti sil. Cherry 1P, 6-18kk, BLUE

Tuotenumero:040105790-2-BLUE
4,70
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Flexi Cherry tutissa on pyöreä, luonnollinen suuosa, joka muistuttaa äidin rintaa. Silikonista valmistetun tutin muoto on suunniteltu joustamaan ja venymään äidin rinnan liikettä matkien. Tutin pehmeä muoto ja ikeniä hellävaraisesti hierovat nystyt tukevat lapsen luonnollista imemisrefleksiä.

Verkkokauppa saatavuus: 22

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Nuby
Lajitelmavaihtoehto:AQUA,BLUE,PINKKI
Tutin suuosan muoto:Pyöreä
Tutin tyyppi:Huvitutti