EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Herobility Tutti 6+ 2k, Glow in the dark

Tuotenumero:068320-90
7,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

HeroPacifier huvitutti on hellävarainen lapsen ikenille, ja se on kehitetty vähentämään hampaiden virheasentojen syntymistä. Perinteisissä tuteissa suuosan juuri on yleensä paksu, mikä saattaa jäädä painamaan ikeniä/hampaita, ja haitata näin ollen hampaiden luonnollista kehitystä. Herobilityn tutin suuosassa on ultraohut kaula, ja suuosa on valmistettu hyvin pehmeästä silikonista, jotta se vähentäisi virheasentojen riskiä. Tälle suuosalle on haettu patenttia.

Herobility tutin suuosa on ortodonttinen ja symmetrinen; tutin voi siis asettaa suuhun kummin päin tahansa, mikä on ehdoton ominaisuus silloin kun lapsi itse asettaa tutin suuhunsa.

Tutin ulkokuori on pehmeä, ja siinä on isot ilma-aukot jotta iho-ärsytys pysyisi mahdollisimman vähäisenä. Samalla myös näet milloin vauva hymyilee. Lisäksi tutin ulkoreuna toimii kätevänä puruleluna siinä vaiheessa kun lapsen hampaat puhkeavat!

Herobility tutti kestää pesun astianpesukoneessa, keittämisen sekä mikrosteriloinnin mukana tulevassa suojakupissa.

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Herobility
Ikäsuositus:6 kk+
Tutin suuosan muoto:Ortodonttinen
Tutin tyyppi:Huvitutti

Videot

Tavaramerkki

Herobility AB on ruotsalainen yritys jolla on innovatiivisia tuotteita helpottamaan vauvojen ja vanhempien elämää. Herobility tarkoittaa vapaasti käännettynä "kuinka olla sankari", mikä viittaa siihen että kaikki vauvat ja vanhemmat ovat sankareita. Herobility AB on SmartShake AB: n sisaryhtiö, joka mullisti urheiluvälinemarkkinoita 90 maassa älykkäillä shaker-pulloillaan.Herobility lahjoittaa World Childhood Foundationille 5 ruotsin kruunua jokaisesta myydystä HeroBottle-tuttipullosta.