EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma Luonnonkumitutti 0-6kk, Vihreä

Tuotenumero:0987166-15
2,80
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Emma luonnonkumitutit ovat ihanan klassisia ja tulevat upeissa uusissa sävyissä. Pyöreä design kannessa sekä lenkissä ovat klassisen lookin perusta, ja tuttien suloisia sävyjä on ihana katsella.

100% luonnonkumia oleva tuttipää on todella miellyttävän tuntuinen, sillä luonnonkumi on pehmeää ja joustaa. Tämä sekä tutin muotoilu takaavat, että tutti istuu hyvin vauvan suuhun.

Ominaisuudet:

• Klassinen, pyöreä design

• Ihanat sävyt

• 100% luonnonkumia, mikä on pehmeää ja joustavaa

• Ikäsuositus 0-6 kk

• Universaali lenkki, johon voidaan kiinnittää melkein kaikki tuttinauhat

• Tutin muotoilu on mukava lapsen suuhun

• Sopii sävy sävyyn muiden Emma tuttituotteiden kanssa

Emma luonnonkumitutti on täydellinen varuste perheille, jotka haluavat oikeasti kivan näköisiä tutteja! Näitä tutteja on ihana yhdistellä eri bodyjen, harsojen, ja muiden kauniin väristen vauvanhoitotuotteiden kanssa.

Yhdistä Emma luonnonkumitutit sävy sävyyn olevien tuttikoteloiden kanssa, jotka ovat luotu juuri näille tuteille. Katso myös ihanat Emma tuttinauhat!

Saatavuus: 130

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.