EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Syöttötuoli Stokke Tripp Trapp, Musta

Tuotenumero:02240-3
209,00
Osamaksu 9,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

ERIKOISTARJOUS 14.11.2021 ASTI!

Osta Tripp Trapp tuoli sekä pehmuste niin saat vauvasetin kaupan päälle.

- Merkitse tilauksen lisätietokenttään "tarjous tripp trapp vauvasetti" ja toiveesi väristä, niin vauvasetti lisätään tilaukselle keräilyvaiheessa. Vauvasettiin kuuluu selkänoja sekä turvakaari

TrippTrapp klassikkotuoli kasvaa lapsen mukana - tuolin istuinosan ja jalkatuen korkeuden sekä syvyyden voi helposti säätää aina sopivaksi.

Katso turvallisuus ohjeet täältä: https://www.lastentarvike.fi/kotisivu/liitteet/SIIBS_downloadA4_FI.pdf

Tripp Trapp tuolissa lapsi voi ruokailla yhdessä muun perheen kanssa samassa pöydässä, ja kun lapsi kasvaa, tuolin saa säädettyä niin, että lapsella on aina hyvä asento pöydän ääressä. Tripp Trapp tuolia käyttävät yleensä vauvat ja leikki-ikäiset, mutta se sopii hyvin myös isommalle lapselle, jopa aikuiselle. Vauvasetti ja istuinpehmuste lisävarusteena.

Saatavuus: 14

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Stokke
Ikäsuositus:6 kk +