EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Safety 1st Matka koroke, Warm Grey

Tuotenumero:024982754-191910
39,00
Osamaksu 5,00 € / kk

Tuotekuvaus

Näppärä ja mukava matkasyöttötuoli joka toimii kaikkialla! Käytännöllinen ja kevyt Safety 1st matkakoroke taittuu pieneen tilaan kuljetusta varten, joten se on helppo pitää mukana missä tahansa liikutkin lapsen kanssa. Koroke asetetaan tavallisen tuolin päälle, ja se tarjoaa mukavan pehmustetun istuinosan sekä valjaat lapselle. Näin lapsen on turvallista ja mukavaa ruokailla esimerkiksi ravintolassa, kahvilassa, kyläillessä jne.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Bebe
Ikäsuositus:n. 18 kk - 3 v.
Tuotteen painoraja:15 kg