EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Peg-Perego Prima Pappa Follow Me Syöttötuoli

Tuotenumero:004110-
159,00
Osamaksu 8,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Peg-Peregon Prima Pappa Follow Me-syöttötuoli on monikäyttöinen, ja sitä voi käyttää jo vastasyntyneestä alkaen. Prima Pappa Follow Me on varustettu istuinosalla jonka selkänoja kääntyy makuuasentoon, jolloin siinä voi pienikin vauva ottaa mukavasti torkut. Lapsen kasvaessa ja oppiessa pikkuhiljaa istumaan, voidaan selkänojaa kääntää pystympään asentoon.

Syöttötuolin korkeutta voidaan säätää peräti 7 eri korkeuteen, joten se on aina sopivalla korkeudella pöytään nähden. Prima Pappa Follow Me-syöttötuolia voi toki käyttää myös muuallakin kuin pöydän ääressä, sillä siinä on oma tarjotinpöytä, joka on irrotettavissa ja helposti pestävissä. Alla olevien pyörien ansiosta Follow Me seuraa nimensä mukaisesti kaikkialle kodissa! Pyörät on varustettu lukitusmekanismilla.

Silloin kun syöttötuoli ei ole käytössä, voidaan se taittaa kokoon, jolloin se vie vain vähän tilaa kodissa. Syöttötuoli pysyy pystyssä kun se on taitettu kokoon. Tämä on mainio tuote myös mökille tai mummolaan!

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Peg Perego
Ikäsuositus:0-36 kk
Tuotteen mitat:55 X 104.5 X 75.5 cm
Tuotteen paino:7,6 kg

Videot

Tavaramerkki

Peg-Perego, italialainen lastenvaunutehdas joka on perustettu 1949, mullisti markkinat uudistamalla vaunut ja rattaat. Avantgardistisuus, muuttuvien markkinoiden huomioiminen ja kaukokatseisuus ovat tehneet yrityksestä menestyksekkään. Peg-Perego tunnetaan ympäri maailmaan omaperäisistä ratkaisuistaan, muodikkuudestaan, laadukkaista tuotteista, kansainvälisten turvastandardien kunnioittamisesta. Tuotteet täyttävät modernien äitien odotukset.