EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Peg-Perego Prima Pappa Follow Me Syöttötuoli, Ice

Tuotenumero:004110-16473
159,00
Osamaksu 8,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Peg-Peregon Prima Pappa Follow Me-syöttötuoli on monikäyttöinen, ja sitä voi käyttää jo vastasyntyneestä alkaen. Prima Pappa Follow Me on varustettu istuinosalla jonka selkänoja kääntyy makuuasentoon, jolloin siinä voi pienikin vauva ottaa mukavasti torkut. Lapsen kasvaessa ja oppiessa pikkuhiljaa istumaan, voidaan selkänojaa kääntää pystympään asentoon.

Syöttötuolin korkeutta voidaan säätää peräti 7 eri korkeuteen, joten se on aina sopivalla korkeudella pöytään nähden. Prima Pappa Follow Me-syöttötuolia voi toki käyttää myös muuallakin kuin pöydän ääressä, sillä siinä on oma tarjotinpöytä, joka on irrotettavissa ja helposti pestävissä. Alla olevien pyörien ansiosta Follow Me seuraa nimensä mukaisesti kaikkialle kodissa! Pyörät on varustettu lukitusmekanismilla.

Silloin kun syöttötuoli ei ole käytössä, voidaan se taittaa kokoon, jolloin se vie vain vähän tilaa kodissa. Syöttötuoli pysyy pystyssä kun se on taitettu kokoon. Tämä on mainio tuote myös mökille tai mummolaan!

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Peg Perego
Ikäsuositus:0-36 kk
Tuotteen mitat:55 X 104.5 X 75.5 cm
Tuotteen paino:7,6 kg

Videot

Tavaramerkki

Peg-Perego, italialainen lastenvaunutehdas joka on perustettu 1949, mullisti markkinat uudistamalla vaunut ja rattaat. Avantgardistisuus, muuttuvien markkinoiden huomioiminen ja kaukokatseisuus ovat tehneet yrityksestä menestyksekkään. Peg-Perego tunnetaan ympäri maailmaan omaperäisistä ratkaisuistaan, muodikkuudestaan, laadukkaista tuotteista, kansainvälisten turvastandardien kunnioittamisesta. Tuotteet täyttävät modernien äitien odotukset.