EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Maxi-Cosi Minla Syöttötuoli, Essential Graphite

Tuotenumero:0242713-197501
269,00 €209,00
Osamaksu 9,00 € / kk
Säästä 60,00 €

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi Minla-syöttötuoli on monipuolinen ja pitkäikäinen tuote, sillä se tarjoaa monta eri käyttötapaa. Maxi-Cosi Minlan laadukkaat materiaalit sekä miellyttävät ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan, ja lisäksi tämä tuoli muuntautuu jokaiseen ikävaiheeseen sopivaksi. Minla on helppo puhdistaa, ja tarjotinpöytä tekee siitä monikäyttöisen myös keittiön ulkopuolella.

Maxi-Cosi Minla-tuolia voi käyttää jo vastasyntyneestä alkaen lepoasennossa, silloin kun lapsi on painoltaan 0-9kg. Erityispehmeä vauvatuki pitää huolen siitä, että pienokaisella on mukavat oltavat kun tuolia käytetään sitterinä. Lapsen oppiessa istumaan noin kuuden kuukauden iän paikkeilla, voi Minlaa ryhtyä käyttämään syöttötuolina. Syöttötuolina se toimii aina 15 kg:n painoon asti. Istuinosa irtoaa tarvittaessa myös matkasyöttötuoliksi, joka toimii samoin 6 kuukauden iästä aina 15 kilon painoon asti. Lopuksi siitä voi muokata lastentuolin, joka toimii 30kg:n painoon asti.

Minla on helppo säilyttää silloin kun sitä ei käytetä, sillä syöttötuoli taittuu kätevästi kokoon säilytystä varten. Mitat kokoon taitettuna: 31x55x103cm.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Ikäsuositus:0-6v
Tuotteen mitat:Avattuna 55x86,5x107,5cm
Tuotteen painoraja:30kg

Videot

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.