EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Stokke Tripp Trapp Table Top

Tuotenumero:02245-
50,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Stokke Table Top on hyvä lisävaruste Stokken syöttötuoleihin kun lapsi istuu ruokapöydän ääressä. Table Top-alusta suojaa ruokapöytää, ja siinä on korkeat reunat, joiden ansiosta esimerkiksi kaatunut juoma pysyy alustan päällä, mistä se on kätevä pyyhkäistä pois kostealla liinalla. Stokke Table Top on helppo kiinnittää pöydän pintaan neljällä suurella imukupilla, joiden avulla se pysyy erittäin tukevasti paikoillaan. Table Topin mukana tulee neljä erilaista muovipintaista alustaa, joissa on erilaisia selkeitä kuvia. Kuvat viihdyttävät lastasi ruokailuhetkien aikana. Alustat ovat vaihdettavissa lapsen iän ja kehityksen mukaan.

Saatavuus: 12

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Stokke
Ikäsuositus:6 kk +