EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Stokke Tripp Trapp Newborn 2019 Set GREY

Tuotenumero:022461-
104,00
Osamaksu 6,00 € / kk

Tuotekuvaus

Uusi Stokke Newborn setti tuo vauvan mukaan perheen yhteisiin ruokailuhetkiin. Tämä lisäosa kiinnitetään Stokke Tripp Trapp-tuolin päälle, ja se soveltuu kaikkiin Tripp Trappeihin jotka on valmistettu toukokuun 2003 jälkeen. Newborn setissä on kaksi eri asentoa, ja siihen sisältyy lelupidike.

Tripp Trapp Newborn settiä voi käyttää vastasyntyneestä alkaen, aina siihen asti kun lapsi painaa 9 kg. Stokke Newborn setti on varustettu 5-pistevaljailla. Irrotettava päällinen on konepestävissä.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Stokke
Ikäsuositus:0+
Tuotteen painoraja:9 kg